En lille faglig fortælling

9. klasserne, UUV-forløb der understøtter det faglige indhold i historiefaget (PL)

• Eleverne har på nuværende tidspunkt været igennem fem større forløb i historie; Afvigerne - de måske egnede, 1. Verdenskrig, hverdagen i det nazistiske Tyskland, Den Kolde Krig og Kvindekamp og ligestilling.

• I den understøttende undervisning har eleverne lavet spil med spørgsmål i det lærte stof.

• Spilleplade, navn på spillet, spillets tema mv. har eleverne selv bestemt og spillereglerne blev lavet som understøttende undervisning til dansk, hvor skriftlighed med et særligt sigte har været i fokus på årgangen i samarbejde med Bodil Nielsen - hele året og op til eksamen i skriftlig fremstilling.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Sortedamskolens sang

SKOLEBESTYRELSESVALG 2018

Skal der kunst på skoleskemaet? Skal vi flytte undervisningen udenfor? Skal vi samarbejde mere med erhvervslivet?

Medlemmerne af Sortedamskolens skolebestyrelsen er nu valgt og resultatet kan ses under menuen Skolebestyrelsen