En lille "faglig fortælling"

Så har skolepatrulje eleverne været til den årlige SP-fest og tivolitur.

Der var flotte taler og ros til alle de frivillige elever. Med efterfølgende fest og præmie lodtrækninger.

Her er lidt af hvad der blev sagt:

”Hver dag hjælper skolepatruljerne de mindste børn sikkert over skolevejen. De gør et vigtigt arbejde, da trafikken omkring mange skoler kan være meget kaotisk og svær at overskue for små børn. Derfor skal de belønnes for deres indsats med de her festdage”.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Information om skoleindskrivning 2016/2017:

Skolestart

Udskolingsdynamo

Sortedamskolen har siden august 2011 været en af Københavns kommunes fire udskolingsdynamo-skoler, som modtager projektpenge til at skabe udvikling i udskolingen. Vi har i den forløbne periode arbejdet med mange forskellige projekter af både faglig og trivselsmæssig karakter, som i dag sætter sit præg på undervisningen og kulturen i vores udskoling.