En lille fortælling.

Teambuildingstur

• 6.A, B og C var på teambuildingstur for at lære hinanden bedre at kende. 6.A var i Dyrehaven, 6.B i Hareskoven og 6.C i Valbyparken
  • I 6.B lavede vi forskellige øvelser, som vi bl.a. selv havde været igennem på kursus på Frederiksdal.
  • Vi fik grinet meget sammen og hygget, og der blev knyttet nye bånd. Alle, både elever og lærere, var enige om, at det havde været en dejlig dag.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Information om skoleindskrivning 2016/2017:

Skolestart

Medbestemmelse

Sortedamskolen har medbestemmelse som én af sine værdier. Dette betyder at børnene på skolen deltager aktivtit i udformningen af læringsrum på skolen.

Eleverne har gennem sidste skoleår været med til at tilrettelægge udsmykningen på gangen på mellemtrin/udskoling samt legepladsen i Indskolingen.

Sortedamskolen i Østerbro Avis
Østerbro Avis var med, da vi havde første skoledag, hvor der var fernisering på Gl.Dam.