En lille fortælling.

• 7.vx har haft besøg af Marie og Ragnhild fra Åben Skole og har arbejdet på et arkitektforløb hele ugen.
  • Eleverne har arbejdet med planter, træ og ler og har været ude og bruge byens rum til inspiration.
  • Ugen sluttede af med en flot fernisering i gården, hvor eleverne stolt kunne vise deres færdige produkter frem efter en lærerig, sjov og kreativ arbejdsuge.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Information om skoleindskrivning 2016/2017:

Skolestart

Medbestemmelse

Sortedamskolen har medbestemmelse som én af sine værdier. Dette betyder at børnene på skolen deltager aktivtit i udformningen af læringsrum på skolen.

Eleverne har gennem sidste skoleår været med til at tilrettelægge udsmykningen på gangen på mellemtrin/udskoling samt legepladsen i Indskolingen.

Sortedamskolen i Østerbro Avis
Østerbro Avis var med, da vi havde første skoledag, hvor der var fernisering på Gl.Dam.