En lille faglig fortælling

Juleturnering i udskolingen (PL)

• I torsdags afholdte vi i udskolingen vores traditionelle juleturnering, hvor elever fra alle klasser dystede i fodbold, tegning, badminton og squash. Juleturneringen blev afholdt i Svanemøllehallen og vi havde en super god dag med stor aktivitet, hygge og fairplay.

• Stort tillykke til 9.B, der vandt i finalen i fodbold over 9.A og stort tillykke til Asger 9.B, der vandt tegnekonkurrencen. De flotte tegninger hænger på biblioteket, så kig endelig forbi.

• Og TAK til alle elever og personale for en SKØN dag.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Sortedamskolens sang

Kære forældre

Skoleindskrivningen til de kommende børnehaveklasser er startet. I kan skrive jeres barn op til skole og fritidsinstitution på www.kk.dk/skoleindskrivning.dk i uge 45-47.

Har I spørgsmål til indskrivningen eller jeres barns skolestart, er I velkomne til at kontakte Indskolingshuset på telefon 35 27 10 29.