EN LILLE FAGLIG FORTÆLLING

7. klasserne, Coding Class

• 7.årgang har arbejdet med kodning i programmet Scratch. Vi har samarbejdet med tre forskellige virksomheder. Hver klasse har fået en introduktion til virksomhedens virke, og deres opgave var at designe og kode en ‘app/program/film/spil/noget helt andet’, som gør denne viden tilgængelig

• Målet med Coding Class var, at vi fik en bedre forståelse for den verden, der omgiver os nu og i fremtiden.

• Det har været sjovt at møde en rigtig virksomhed og høre lidt om, hvad de laver. Det har også været godt at arbejde med en opgave, som en virksomhed har stillet og har brug for, at vi løser.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Sortedamskolens sang

MORGENCAFÉ PÅ SORTEDAM

Hver fredag frem til sommerferien er der morgenkaffe for forældrene på  Sortedamskolen. Forældre fra skolebestyrelsen er initiativtagere og står for arrangementet i samarbejde med kontakt- og trivselsforældre fra indskolingen.

Der har været fredagscafe siden maj måned og hver gang har stemningen været i top og forældrene har fået talt med hinanden på kryds og tværs af klasserne.