Postkort på fransk

Efter godt og vel halvandet år med fransk, har 6 klasse haft et forløb, hvor de har læst postkort fra børn og unge fra andre lande. Herefter var det tid til selv at gå i aktion og producere egne postkort.

Der blev kigget godt i noter og de allerede skrevne postkort efter egnede formuleringer, som kunne bruges.

Det hele mundede ud i nogle flotte postkort, skrevet på computer med drømmende billeder, som vi laminerede. Sidst men ikke mindst - læste eleverne selvfølgelig deres post kort højt for hinanden.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Information om skoleindskrivning 2016/2017:

Skolestart

Udskolingsdynamo

Sortedamskolen har siden august 2011 været en af Københavns kommunes fire udskolingsdynamo-skoler, som modtager projektpenge til at skabe udvikling i udskolingen. Vi har i den forløbne periode arbejdet med mange forskellige projekter af både faglig og trivselsmæssig karakter, som i dag sætter sit præg på undervisningen og kulturen i vores udskoling.