En lille faglig fortælling

2. klasserne på SMK

• Alle 2. klasser har været på SMK for at være med i projektet ”wunderkammer”, som er en del af vores nye kulturkanon på Sortedamskolen.

• Vi lærte om, hvordan museer som institution startede, hvordan det har udviklet sig fra et kammer med forskellige ting til bygninger med samlinger.

• Næste gang skal vi lave vores egne små ”wunderskabe” i pap og lave kunst til.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Sortedamskolens sang

SKOLEBESTYRELSESVALG 2018

Skal der kunst på skoleskemaet? Skal vi flytte undervisningen udenfor? Skal vi samarbejde mere med erhvervslivet? Stil op til skolebestyrelsen og vær med til at sætte dagsorden på Sortedamskolen. Vi holder valgmøde onsdag d. 18. april 2018 kl. 17-19 i Ryesgadesalen i indskolingshuset. Vi ses!

Se mere om skolebestyrelsesvalget under menuen Skolebestyrelsen.