Handlingsbroen i 1.kl

1.v og 1.u arbejdede i 6 lektioner fordelt på tre dage med "Handlingsbroen". De skrev makkervis på tværs af klasserne en historie, som skulle indeholde en indledning, midte og en afslutning. Emnet var givet af os på forhånd.  Om fredagen blev de skrevne historier fremlagt parvis for den samlede gruppe. Der blev lyttet intensivt. Det fine arbejde blev kronet med en flødebolle og fællesspisning.
Vi lærere fik helt gåsehud og blev meget rørte over elevernes fine arbejde med at skrive og tale sammen om emnerne samt deres fremlæggelser - de går altså kun i 1. klasse og leverede et super produkt.

Ny elev på Sortedamskolen

Overvejer du at få dit barn på Sortedamskolen?

Se mere på dette link for yderligere information:

Velkommen på Sortedamskolen

Information om skoleindskrivning 2016/2017:

Skolestart

Udskolingsdynamo

Sortedamskolen har siden august 2011 været en af Københavns kommunes fire udskolingsdynamo-skoler, som modtager projektpenge til at skabe udvikling i udskolingen. Vi har i den forløbne periode arbejdet med mange forskellige projekter af både faglig og trivselsmæssig karakter, som i dag sætter sit præg på undervisningen og kulturen i vores udskoling.